Politica de retur

Conditii de returnare
Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse de la noi . Daca nu sunteti incantat de produsele achizitionate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii. Legislatia romaneasca prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile lucratoare de la primirea produsului.

Clientii Valter.ro pot returna produsele cumparate, in termen de 15 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind orice serviciu de curierat. Valter.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Pentru returnarea contravalorii produselor, este necesar ca acestea sa ajunga in stare intacta asa cum au si parasit punctul de livrare aferent societatii noastre.
Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Returnarea produselor se face obligatoriu DUPA CE NE-ATI NOTIFICAT IN PREALABIL. Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara notificare scrisa prealabila.

“Clienti” sau “consumatori” sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

Shopping cart

Call Now Button