Scurt istoric

Valter Lighting

Compania noastră a fost inființată în anul 1991 și este situată în Timișoara, județul Timiș. Valter S.R.L. comercializează o gamă largă de: materiale electrice (corpuri de iluminat, aparataj electric, surse de iluminat) etanșanti siliconici și poliuretanici și produse lavabile. În principal, produsele și serviciile noastre se adresează pieței din Romania.

HISTORY

30

Ani de experienta

23K

Produse comercializate

99%

Clienti satisfacuti

Suntem mereu aproape

Unde ne gasesti?

Comercializarea produselor se face prin trei puncte de vânzare:

VISION

Distribuția se face prin logistica proprie și acoperim trei județe pe partea de vest a țării: Timiș, Arad și Caraș-Severin.


Pentru a fi mai aproape de clienții finali și a le oferi posibilitatea de a lua contact direct cu produsele noastre am deschis showroom-ul de 200mp din Dumbrăvița, Str. Conac nr. 39, județul Timis, unde oferim consiliere în alegerea corpurilor de iluminat și găsirea soluției potrivite pentru căminul dumneavoastra.

 

Din 2019 am pus la dispoziția clienților și magazinul online www.valter.ro unde oferim peste 5000 de produse, care pot fi livrate atât prin logistica proprie cât și prin curierat.


Noi verificăm constant dacă produsele și serviciile oferite aduc satisfacții beneficiarilor, dacă sunt perfect adaptate profilului acestora, dacă răspund fidel cerințelor și așteptărilor lor. Angajații noștri au urmat cursuri specializate în domeniul de activitate al firmei.


Pentru noi este important ca fiecare client să fie mulțumit și de aceea îi punem la dispoziție, pe langa o gamă foarte variată de produse și disponibilitatea noastră pentru orice sugestie sau îmbunătățire a ofertei curente.


Cunoașterea problemelor clienților noștri, ajută compania Valter S.R.L. să iși perfecționeze produsele și să le adapteze mereu la cerințele pieței.


Pentru fiecare din produsele noastre ne puteți solicita informații la care noi vom răspunde prompt.

 

Valter este un partener pe termen lung pentru clienții săi, oferind soluții profesionale complete adaptate necesităților lor.

 

Credem că esențială pentru succesul în afaceri este calitatea relației dintre parteneri.

 

Suntem promotorii inovației prin îmbunătățirea continuă a portofoliului de produse și servicii solicitate de clienții noștri și ne propunem să oferim inovația partenerilor noștri care pot fi astfel întotdeauna cu un pas inainte împreună cu noi.

Afla primul ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter