Cum se livreaza

Livrare Oriunde

Iti intelegem nerabdarea. Ai apasat butonul ”Trimite Comanda” sau ai solicitat livrare pentru un produs cumparat in magazin si esti acasa. Si simti cum te napadesc brusc o sumedenie de intrebari existentiale. La cele care privesc livrarea produsului tau iti raspundem aici. La cele despre sensul vietii… inca ne mai gandim. Singura dintre ele pentru care avem un raspuns cert este ”ce inseamna oriunde?”. Cand e vorba despre livrarile de la Valter.ro, oriunde inseamna exact acolo unde vrei tu. Atata vreme cat locatia respectiva se afla pe teritoriul Romaniei.

Care este termenul de livrare?

Pentru cumparaturile online, termenul uzual de livrare este de 1- 4 zile lucratoare. Zilele lucratoare sunt de luni pana sambata inclusiv, cu exceptia sarbatorilor legale. Termenul se socoteste de la data confirmarii comenzii, respectiv de la data documentului fiscal emis de magazin (bon sau factura).

In perioada sarbatorilor de iarna, a campaniei de Black Friday sau in situatii cu caracter extraordinar (precipitatii abundente, cai de acces impracticabile, temperaturi extreme etc.),Valter.ro isi rezerva dreptul de a prelungi termenul uzual de livrare. Termenul maxim de livrare nu va depasi 15 zile calendaristice de la data comenzii online. Totusi, este bine de stiut ca 9 din 10 clienti Valter.ro isi primesc coletele in termen de cel mult 48 ore de la ridicarea acestora de curier din depozit sau din magazin.

Pentru produsele disponibile in regim de precomanda, termenul de livrare va putea fi oricand modificat de producatori, in functie de eventualele schimbari ale datelor de lansare.

Cat costa livrarea pentru cumparaturile online?

  1.  Livrare Standard cu termen de livrare 1-4 zile lucratoare

Pentru comenzile din magazinul online, taxele percepute pentru livrarea standard sunt:

  • Pentru cumparaturi cu valoarea sub 500 lei, inclusiv TVA, taxa de livrare este 40 lei pentru localitatile unde curierul are filiale. Atentie unde curierul nu are filiale se poate percepe un cost suplimentar de transport.
  • Pentru cumparaturi a caror valoare este peste 500 lei livrarea este gratuita pentru localitatile unde curierul are filiale. Atentie unde curierul nu are filiale se poate percepe un cost suplimentar de transport.

Shopping cart

Call Now Button